Kybernetická bezpečnost ve Velkém sále

, Hradec Králové

Ve Velkém sále KC Aldis probíhá po celé úterní dopoledne od 9.00 rozsáhlý blok věnovaný kybernetické bezpečnosti, a to za účasti řady renomovaných expertů a desítek zástupců veřejné správy.

První část bloku zahájili Pavla Jelečková a Adam Kučinský z Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost přítomné s informacemi o aktuální implementaci Zákona o kybernetické bezpečnosti. Jan Kopřiva ze společnosti ALEF NULA pak prezentoval audit bezpečnostního týmu podle metodiky SIM3.

Ve druhé části, která začíná v 10.40 vystoupí Radim Pácl a Tibor Tvardzik z Palo Alto Networks s představením platformy pro kybernetickou bezpečnost, Vojtěch Hvězda z firmy GORDIC s prezentací Řízení kybernetické bezpečnosti online a datový audit, František Janů ze stejné společnosti s prezentací Řízení událostí kybernetické bezpečnosti a bezpečnost osobních údajů a Jindřich Šavel z firmy Novicom s přednáškou Jak eliminovat rizika spojená s provozem nedůvěryhodných zařízení v síti?

Třetí část odborného bloku od 11.45 je zaplněna prezentacemi Detekce, prevence a odezva v síti a na koncových bodech (Radim Pácl, Tibor Tvardzik, Palo Alto Networks), Bezpečné doručování aplikací z cloudu (Vladimír Střálka, Citrix Systems, a Michal Kolb, Microsoft) a uzavřena přednáškou Aleše Špidly z Českého institutu manažerů informační bezpečnosti Kybernetická bezpečnost a umělá inteligence – jak to jde dohromady?

Celý dopolední blok uzavírá panelová diskuse za účasti většiny přednášejících.